Cilesi e garantuar dhe cmim ekonomik!

Cilesi e garantuar dhe cmim ekonomik!

Kush jemi ne

Ne jemi ne tregun Shqiptar qe prej vitit 2002 dhe trajtojme pjeset e kembimit origjinale dhe te konkurrences per mjetet e germimit te te gjitha llojeve si : Caterpillar, Komatsu, Fiat-Hitachi, Fiat-Allis, New-Holland, Fai-Komatsu, Jcb, Case-Poclain, Liebherr, Venieri, Fermec etj. Ne trajtojme gjithashtu pjeset e kembimit per Cekicet Hidraulik dhe gershere hidraulike si : Hammer, Montabert, Atlas, Krupp, Furukawa, Rammer, Npk, Socomec, Soosan, Saga, Indeco, Promov, Vistarini, etj. Prej viti 2012 ofrojme per klientelen riparimin e cekiceve hidraulik, pistoneve hidraulik, kambio dhe diferenciale, barenime, tonime, frezime si dhe prerjen e tubave te presionit te larte ne servisin tone modern.

Kush jemi ne

Ne jemi ne tregun Shqiptar qe prej vitit 2002 dhe trajtojme pjeset e kembimit origjinale dhe te konkurrences per mjetet e germimit te te gjitha llojeve si : Caterpillar, Komatsu, Fiat-Hitachi, Fiat-Allis, New-Holland, Fai-Komatsu, Jcb, Case-Poclain, Liebherr, Venieri, Fermec etj. Ne trajtojme gjithashtu pjeset e kembimit per Cekicet Hidraulik dhe gershere hidraulike si : Hammer, Montabert, Atlas, Krupp, Furukawa, Rammer, Npk, Socomec, Soosan, Saga, Indeco, Promov, Vistarini, etj. Prej viti 2012 ofrojme per klientelen riparimin e cekiceve hidraulik, pistoneve hidraulik, kambio dhe diferenciale, barenime, tonime, frezime si dhe prerjen e tubave te presionit te larte ne servisin tone modern.

Asistence

Per keto produkte ne ofrojme dhe asistencen mbas shitjesh. Ne ofrojme sherbimin tone tashme edhe per markat e tjera te cekiceve.

Nderrim

Nje tjeter sherbim qe ne kryejme ne servisin tone jane edhe nderrimi I gominave te presionit ne cilindrat hidraulik te te gjitha markave.

Servis

Me mbeshtetjen e CARRARO si lider ne prodhimin e kambiove dhe diferencialeve , ofrojme servis per kambio & diferencial.

Asistence

Per keto produkte ne ofrojme dhe asistencen mbas shitjesh. Ne ofrojme sherbimin tone tashme edhe per markat e tjera te cekiceve.

Nderrim

Nje tjeter sherbim qe ne kryejme ne servisin tone jane edhe nderrimi I gominave te presionit ne cilindrat hidraulik te te gjitha markave.

Servis

Me mbeshtetjen e CARRARO si lider ne prodhimin e kambiove dhe diferencialeve , ofrojme servis per kambio & diferencial.

Produktet Tona

Produktet Tona