Asistence

Per keto produkte ne ofrojme dhe asistencen mbas shitjesh. Ne ofrojme sherbimin tone tashme edhe per markat e tjera te cekiceve.

Nderrim

Nje tjeter sherbim qe ne kryejme ne servisin tone jane edhe nderrimi I gominave te presionit ne cilindrat hidraulik te te gjitha markave.

Servis

Me mbeshtetjen e CARRARO si lider ne prodhimin e kambiove dhe diferencialeve , ofrojme servis per kambio & diferencial.

Asistence

Per keto produkte ne ofrojme dhe asistencen mbas shitjesh. Ne ofrojme sherbimin tone tashme edhe per markat e tjera te cekiceve.

Nderrim

Nje tjeter sherbim qe ne kryejme ne servisin tone jane edhe nderrimi I gominave te presionit ne cilindrat hidraulik te te gjitha markave.

Servis

Me mbeshtetjen e CARRARO si lider ne prodhimin e kambiove dhe diferencialeve , ofrojme servis per kambio & diferencial.

FIORE RICAMBI”sh.p.k mund ta gjeni ne tre vendndodhje te ndryshme per te perfituar ne cdo moment sherbimet qe ju nevojiten kudo ku ju ndodheni.

Autostrada Tirane-Durres km5 Rruga ``Industriale``

Unaza E Re,rrethrrotullimi I ri I Kasharit.

Rruga ``Transballkanike`` Vlore

MOTOJA JONE ESHTE

CILESI E GARANTUAR DHE CMIM EKONOMIK