FIORE RICAMBI

PERSE NE JEMI LINDER NE INDUSTRI

FIORE RICAMBI”sh.p.k  eshte ne tregun Shqiptar  qe prej  vitit 2000 dhe trajton me shume sukses pjeset e kembimit origjinale dhe te konkurrences per  mjetet e germimit  te gjitha llojeve si :

 • Fiat-Hitachi
 • Fiat-Allis
 • New-Holland
 • Fai-Komatsu
 • JCB
 • Case-Poclain
 • Liebherr
 • Caterpillar
 • Venieri
 • Fermec

FIORE RICAMBI

PERSE NE JEMI LINDER NE INDUSTRI

FIORE RICAMBI”sh.p.k  eshte ne tregun Shqiptar  qe prej  vitit 2000 dhe trajton me shume sukses pjeset e kembimit origjinale dhe te konkurrences per  mjetet e germimit  te gjitha llojeve si :

 • Fiat-Hitachi
 • Fiat-Allis
 • New-Holland
 • Fai-Komatsu
 • JCB
 • Case-Poclain
 • Liebherr
 • Caterpillar
 • Venieri
 • Fermec

Te specializuar ne identifikimin e pjeseve te kembimit te mjeteve te ndryshme si dhe riparimin e cilindrave hidraulik.

Pjeset e kembimit te ofruara prej nesh jane te markave me te mira ne tregun Italian dhe Evropian, te garantuara dhe rezistente.

Ofrojme gjithashtu cekicet e markes Hammer. Suporti yne per kete fushe eshte “Hammer srl”, nje prej liderve me te medhenj ne Evrope.

Kemi nje game te plote pjesesh kembimi duke filluar qe nga : Filtra te ndryshem, Zinxhire, Hallka, Dhembe kove, Tuba, Xhunto, Gomina etj.

Te specializuar ne identifikimin e pjeseve te kembimit te mjeteve te ndryshme si dhe riparimin e cilindrave hidraulik.

Pjeset e kembimit te ofruara prej nesh jane te markave me te mira ne tregun Italian dhe Evropian, te garantuara dhe rezistente.

Ofrojme gjithashtu cekicet e markes Hammer. Suporti yne per kete fushe eshte “Hammer srl”, nje prej liderve me te medhenj ne Evrope.

Kemi nje game te plote pjesesh kembimi duke filluar qe nga : Filtra te ndryshem, Zinxhire, Hallka, Dhembe kove, Tuba, Xhunto, Gomina etj.

FIORE RICAMBI”sh.p.k mund ta gjeni ne tre vendndodhje te ndryshme per te perfituar ne cdo moment sherbimet qe ju nevojiten kudo ku ju ndodheni.

Autostrada Tirane-Durres km5 Rruga ``Industriale``

Unaza E Re,rrethrrotullimi I ri I Kasharit.

Rruga ``Transballkanike`` Vlore

MOTOJA JONE ESHTE

CILESI E GARANTUAR DHE CMIM EKONOMIK